T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BAYRAKLI - Piyale İlkokulu

Velilerimiz İle İletişim

Okulumuzda velilerimiz ile kurduğumuz iletişim, öğrencilerimizin öğrenme deneyimlerini zenginleştiren en önemli faktörlerden biridir. Velilerimiz ile iletişimin etkin bir şekilde yürütülebilmesi açısından, tüm velilerimizin okulumuzda bulunan bilgilerini (adres, cep telefonu, e-posta ve diğer önemli bilgiler) güncel tutmaları önemlidir. Okulumuzda tüm yazışma ve bilgilendirmeler dijital ortam üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle iletişim bilgilerinin değişmesi halinde ilgili müdür yardımcısı ile iletişime geçilerek değişikliklerin en kısa zamanında okul sistemine aktarılması sağlanmalıdır.

SMS: Etlinliklerimiz ve önemli duyurularımızı sizlere hatırlatmak için kullandığımız bir iletişim yoludur. Cep telefon numaranızın güncel olması ve toplu SMS almaya açık olması tüm önemli duyuruların sizlere ulaştırılabilmesi için önemli ve gereklidir. Telefon numaralarınızdaki değişiklikleri mutlaka sınıf öğretmeninize veya okul idaresine bildiriniz.

Telefon: İhtiyaç hissedildiğinde kullanılan bir iletişim aracıdır. Velilerimiz; öğrencinin sağlık veya disiplin durumu sözkonusu olduğunda genel bilgilendirme ve değerlendirme yapmak üzere ilgili öğretmen yada müdür yardımcısı tarafından aranabilir. Bu nedenle, öğrencinin sağlık durumu ile ilgili bilgilerin değişmesi durumunda güncellenmesi oldukça önemlidir. 

Veli Toplantıları: Veli toplantıları, veli ve öğretmen iş birliği oluşması ve bu işbirliğinin devamında önemli bir fırsat olarak görülür. Bu toplantılarda öğrencinin akademik, sosyal ve duygusal gelişimi öğretmen ve veli tarafından değerlendirilir. Eğitim yılı içerisinde iki kez genel veli toplantısı yapılır.

Bireysel veli/öğretmen/rehberlik/okul yönetimi görüşmeleri: Genel veli toplantıları dışında, arzu eden velilerimiz e-randevu sistemimizi kullanarak uygun günlerde öğretmenlerimizle görüşebilirler. E-Randevu sistemimize sitemiz anasayfasından ulaşabilirsiniz.

İnternet sitesi: www.piyaleilkokulu.meb.k12.tr adresinde yer alan ve devamlı güncellenen sitemizden en son haberleri takip edebilirsiniz.

E-posta: Bize ulaşmak veya sizinle iletişim kurmamızı istediğinizde kullandığımız bir iletişim yoludur.

974844@meb.k12.tr ile piyaleilkokulu@gmail.com adresleri okulumuzun kullandığı e-posta adresleridir.

Twitter: Twitter sayfamızdan okulumuzla ilgili haber ve duyurulara ulaşabilirsiniz.

https://x.com/Piyaleilk/

Instagram: Instagram sayfamızdan yapılan etkinliklerin fotoğraflarına, videolarına, anlık hikayelere ve okulumuzla ilgili duyurulara ulaşabilirsiniz.

https://instagram.com/piyaleilkokulu/

Anketler: Okulumuz zaman zaman uygulanan veli, öğretmen ve öğrenci memnuniyet anketleri sayesinde görüş ve beklentileriniz alınarak, anket sonuçları okulumuzun sürekli gelişimine destek olmaktadır.

Bayrak Törenleri: Duyuruların yapıldığı, öğrencilerimiz ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı bir ortamdır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin bayrak törenine katılmaları beklenmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 10:34 - Görüntülenme: 43
  Beğen | 0  kişi beğendi