İZMİR / BAYRAKLI - Piyale İlkokulu

Vedat ALTIOK - Okul Müdürü

1973 yılında Bitlis ili Adilcevaz ilçesinde dünyaya geldi. Yavuz Selim İlkokulunda başladığı öğrenim hayatına Diyarbakır Ziya Gökalp Ortaokulunda devam etti. Diyarbakır Endüstri Meslek Lisesi Torna-Tesviye bölümünden mezun olduktan sonra 1992-1994 yılları arasında Caterpillar İş Makineleri motor ve dizel yakıt pompaları alanında staj yaptı. 1994 yılında girdiği Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Bölümünden 1998 yılında mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Merkez Hatuni köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2001 yılında Asker öğretmen olarak vatani görevini tamamladı. 2002 yılında Diyarbakır/Huzurevleri Mehmet İçkale İlkokuluna atandı. Burada sırasıyla sınıf öğretmenliği, müdür yardımcılığı ve bilgisayar formatörlüğü görevlerinde bulundu. 2010 yılında İzmir/Bayraklı Mustafa Uygur İlköğretim okuluna ataması yapıldıktan sonra 2014 yılına kadar Zehra Semahat Erişen İlkokulunda öğretmen olarak görev yaptı. 2015 yılında müdür yardımcısı olarak Bayraklı ilçesi Ömer Özkan İlkokuluna atandı. 2020 yılında kurucu müdür olarak görev yaptıktan sonra 2021-2023 yılları arasında Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 2021 yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu yönetimi alanında yüksek lisansını tamamdı. 2023 yılında görevlendirildiği Bayraklı Bilim ve Sanat Merkezi BİLSEM kurucu müdürlüğü görevini tamamladıktan sonra aynı yıl Profesyonel Aşçılık lisansını aldı. 2023 yılı Kasım ayında Bayraklı Piyale İlkokulunda görevlendirme müdür olarak görevine başladı. Halen İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih bölümü öğrencisidir.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında uzun yıllardır gönüllü olarak çalışmakta ve toplum yararına eğitimler-seminerler vermektedir. Evli ve 2 kız babasıdır.